2012. október 23.

Sajtos-rozmaringos keksz

Én cookie-t általában cupcake-kel együtt sütök, mert ugye a 
tojásfehérjés frostingból kimarad egy sárgája, és azt nem lehet
veszni hagyni!Viszont ennek a felhasználása annyira primitív, hogy
eszembe se jutott feltenni a blogra, de drága húgom, Szofika
hetek óta nyaggat ezzel a legutóbbi kekszes témával, úgyhogy 
az ő kedvéért megosztom ezt a mérhetetlenül bonyolult receptet:)
Ami igazából annyi,hogy a tojássárgához hozzácsapunk kb 10 dkg
lisztet meg 5 dkg vajat, sót, rozmaringot, formázunk belőle
diónyi golyókat,amit a sütőpapíron ellapítunk, és némi reszelt
 sajttal a tetején 10-12 percig sütjük, míg aranybarna nem lesz.
Ennyi a titok:)

2 megjegyzés:

  1. Na véééééégre!:)) de friss rozmaringot tettél bele vagy szárítottat?

    VálaszTörlés
  2. Most éppen szárított,őrölt volt itthon,azt.Persze frissel sokkal jobb lenne!

    VálaszTörlés