2013. február 5.

Csokis-bodzaszörpös cupcake

Jóóó,tudom,hogy ez egy felettébb szokatlan ízösszeállítás,
de a szülinapossal mindig bodzafröccsöt iszunk a csütörtöki
karaoke-buliban, és arra akartam hajazni :)Az már más kérdés,
hogy azért a bodzaszörpnek nincs olyan karakteres íze,
hogy egy krémet markánsan megízesítsen, de poénnak jó volt!:)
És a tejszínhabos frosting továbbra is nagy kedvencem,akár 
bodzaszörppel ízesítve,akár bármi mással. A csokis 
cupcake-et meg elrontani se lehet, mindegy mit tesz a 
tetejére a cukrászlány!

A cupcake hozzávalói:
Elkészítés:
1. A cukrot a vajjal kikeverem kézimixerrel.
2. Mehet hozzá a tojás és a vanília.
3. Ezután minden por állagú: sütőpor és liszt,kakaópor,
és csipet só.
4.Végül a tej.
5. 200 fokon sütjük 13-14 percig.
A krém most is a jól bevált habtejszín, porcukorral és 2 ek. 
bodzaszörppel felverve.És a habfixáló nagy találmány,
használjuk bátran :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése