2015. május 11.

Banános pufipalacsinta

Nem vagyok egy nagy palacsinta rajongó, de a pufi
palacsinta, na az jöhet! Volt már egy bevált receptem rá,
az reszelt almával készült, ezt vettem alapul most is,
csak az alma helyett banánt pürésítettem bele. ( próbáljátok ki 
2 db reszelt almával is!)
Nálunk vasárnapi reggeliként  funkcionált, de desszertként is
megállja a helyét. Egyszerűen finom!


Elkészítés:
1. A banánt pépesítjük turmixgépben, vagy villával.
2.Hozzáadjuk a száraz alapanyagokat, 
elkeverjük.
3. Mehet bele a tojás és a tej.Ezzel is összedolgozzuk.
4. Serpenyőbe pici olajat öntünk, és 2 evőkanálnyi masszát
kanalazunk bele, aminek mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
5. Banán karikákkal és juharsziruppal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése